5 gode grunde til at købe et solcelleanlæg

Disse fordele har et solcelleanlæg:

1. Bæredygtighed

Solen er en vedvarende energikilde dvs. at der næsten ikke forekommer forurening i forbindelse med at producere strøm. Derudover er solen en uudtømmelig kilde, som vi kan udnytte så længe solen er i live, modsat til eksempelvis kul og olie.

2. Store besparelser på elregningen

Hvis du ejer et solcelleanlæg kan du både spare og tjene penge: på den side fordi du ikke længere skal købe strøm til en høj pris og på den anden side har du endda mulighed for at sælge den overskydende strøm du producerer.

3. Nem installation

Et solcelleanlæg er nemt at installere; dette gælder både for private og erhvervsdrivende. Selvfølgelig er det ligeså bekvemt at lade eksperterne installere et solcelleanlæg.

4. Minimalt behov for service og vedligehold

Hvis solcelleanlægget er installeret på den passende måde, er de selvrensende. Derfor er der under normale omstændigheder ikke noget behov for at rense solcellemodulerne – det frarådes faktisk at rense modulerne, da man ellers kan risikere at ødelægge belægningen. Det anbefales dog at lave et service en gang i mellem for at sikre at anlægget fungerer optimalt.

5. Lang levetid

Da selve solcellerne er meget robuste, forventes de typisk at holde i ca. 40-50 år, hvorimod hele anlægget forventes at have en levetid på ca. 30-40 år.