Montagesystemer

SOLARPARK'S BITUMENRAIL

Montagesystemet for skrå og flade tagpaptage

Montagesystemet Bitumenrail er en selvudviklet specialløsning for tagpaptage som ikke kompromitterer tagets oprindelige kvalitet. Montagesystemet blev udviklet i samarbejde med Rambøll og produceres lokalt hos Hydro Aluminium.

Datablad bitumenrail tagparallel

Datablad Bitumenrail flat roof

Fordele:

Lav egenvægt - under 14 kg/m2
Uden gennembrydning af taget
Ingen kuldebroer gennem isolering på et varmt tag
Ingen kompromittering af underliggende dampspærre
En evt. garanti på tagpappen kan opretholdes
Egnet til flade skrå tage med en hældning op til 45 grader
Godkendt til vindstyrker på 27 m/s
Ballastløsning

BALLASTSYSTEM

Det prisbillige montagesystem til flade tage

En af de mest anvendte løsninger til flade tage er ballastsystemet. Typisk vil man vælge at montere solcelleanlægget øst/vest, således at elproduktionen er jævn fordelt over dagen, da dette kan optimere egetforbruget. Det er dog også muligt at vende solcelleanlægget mod syd, hvor den største produktion vil være midt om dagen. Hvilken løsning man vælger, er afhængigt af den enkelte bygnings forbrugsprofil.

Fordele:

Hurtig og nem montage
Ingen gennembrydning af tagmembranen
Lave materiale priser

Ulemper:

Kun egnet til flade tage
Højere egenvægt

LØSNINGER TIL SKRÅ TAGE

Standard montagesystemer

Til skrå tage med tagsten, eternit, ståltag osv. findes en række standardløsninger som er udviklet og optimeret gennem mange år. Om vi bruger egne skinner eller køber en standardvare fra en af de store tyske producenter afhænger af hvad der er den rettet løsning til netop dit tag.

Kvalitetsmaterialer
Gennemtestet
Hurtig montage

SOLARPARK'S ILÆGGERSKINNE

Montagesystem til frilandsanlæg

Montagesystemet, som vi udviklede i 2013, er specielt designet til at modstå kraftig vindpåvirkning og har til dags dato holdt vindstyrker over 63 m/s. Robustheden opnås igennem en maksimal understøttelse af solcellemodulerne samt en gennemgående skinne, som forlænger solcelleanlæggets levetid og sikrer en æstetisk løsning.
En indbygget kabelbakke sørger for den bedste beskyttelse af kablerne samt en hurtig montage. Systemet er ofte efterfølgende valgt i forbindelse med montage ved bygninger og vi har stået for levering og montage med dette system til branchekollegaer.

Fordele:

Nem og hurtig montering
Stor fleksibilitet i terrænet
Lang levetid
Elegant udseende

Specialløsninger

Et solcelleanlæg skal oftest passe ind i en sammenhæng. Det kan være et arkitektonisk udtryk, et tags bæreevne, en kommuneplan m.m. Heldigvis er et solcelleanlæg modulopbygget og kan derfor tilpasses de fleste forhold. Måske er det ikke så svært som du tror.

DEN RIGTIGE LØSNING


Vi indgår gerne i en dialog om netop dit projekt for at finde den rigtige montageløsning til dig. Med adgang til et smedeværksted, internationale eksperter og samlet 20 års erfaring på kontoret har vi prøvet det meste.
Så kan spærene ikke være, skal ventilationsanlægget gemmes væk eller vi du have solcellemodulerne integreret i taget så kan det sandsynligvis lade sig gøre. Og vi hjælper gerne med det hele. Se mere nedenfor eller kontakte os for at få sparring og måske hjælp til dit projekt.

BYGNINGSINTEGREREDE LØSNINGER


En tagintegration kan udføres på mange måder. Der findes en række produkter som er specielt udviklet til integration af solcelleanlæg, men skal der i forvejen skiftes tag, er den bedste og billigste løsning måske at sænke området med solcelleanlægget lidt i stedet for? Kontakt os i god tid for en uforpligtende snak om mulighederne.

Specialløsning Carporte

CARPORTE


Til venstre et eksempel på 152 KWp, hvor solcellemoduler er placeret på carporte, specielt fremstillet til Fredensborg kommune. Solarpark vandt udbuddet og leverede en løsning. Skal du bruge en carport kan vi levere i alle størrelser.

FRILANDSANLÆG


Hvis man ser bort fra de største solcelleparker så skal frilandsløsninger ofte tilpasses den enkelte installation. Vi har f.eks. leveret anlæg opsat øst-vest hvor pladsen er begrænset, æstetiske løsninger med lange gennemgående linjer ved bygninger samt solide løsninger til havneanlæg og toganlæg, hvor vinden, saltindhold i luften, trykbølger og rystelser stiller ekstra store krav.