Solarpark som underleverandør

HVORFOR SOLARPARK?


Mangler du en montagepartner, en specifik inverter, et solcelleanlæg eller ekspertviden for at kunne hjælpe din kunde, så er vi måske den rette underleverandør for dig.

Solarpark har en række spidskompetencer som gør, at vi ofte benyttes som underleverandør for solcellefirmaer, elektrikere og hovedentreprenører. Ligesom vi på større opgaver indbydes til at deltage i konsortier om tilbud i Danmark og resten af Norden.

Vores egenudviklede montageskinne til tagpap og vores store indkøb og ekspertviden takket være søstervirksomheder i flere lande er ofte grunden til at vi er en god partner. Men de fleste bruger os fordi de var tilfredse sidst de benyttede os. Se eksempler nedenfor og kontakt os gerne for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

  • Stor erfaring
  • Adgang til viden og produkter
  • Specialløsninger er intet problem
  • Adgang til viden og produkter
  • Fleksibilitet
  • En aftale er en aftale

MONTAGESYSTEMER


Solarpark producerer egne montageløsninger. Især vores montageskinne til tagpap leverer og monterer vi ofte til vores partnere. Ingen gennembrydning, veldokumenteret og billigere og mere sikkert end at gennembryde taget. Vi har også en flot montageløsning på jord, en carport m.m.
Læs mere om montagesystemer her.

MONTAGE


Vi har erfarne montagefolk til enhver opgave og står gerne for montagen uanset om I køber produkterne hos os eller selv har den helt rigtige løsning.

SERVICEOPGAVER


Solarpark har ofte hjulpet vores partnere med serviceopgaver. Skal et solcelleanlæg flyttes eller kan I ikke finde fejlen, så giver vi gerne en hånd med såvel fastgørelsen som teknikken.

SOLCELLEMODULER, INVERTER ELLER KABEL?


Flere af vores partnere ringer når de mangler en komponent. Takket være mange år i branchen og vores netværk af søstervirksomheder har vi adgang til de fleste produkter og er ofte skarpest på prisen. Og ikke mindst står vi inde for de produkter vi leverer.