Karriere

EN KARRIERE HOS SOLARPARK

Brænder du for vedvarende energi og vil du være med til at skabe intelligente energiløsninger?

Solarpark er vokset de senere år og det ser ud til at fortsætte.
Så drømmer du om en fremtid indenfor solenergi, håber vi at høre fra dig. Om du har det bedst på vejen, på taget eller bag skrivebordet er ikke afgørende – vi har brug for forskellighed.


Passer du ikke perfekt på de opslåede jobs, så kontakt os alligevel. Måske er det lige dig vi ikke vidste at vi manglede.

Solarpark er et dejligt sted at arbejde, da man har friheden til at komme ud med ideer og mulighed for at vokse med opgaverne. Vi er et hyggeligt, lille team med forskellige baggrunde og alder – Mieke

Ledige jobs

Vil du joine vores montageteam for at levere fremtidens solcelleløsninger?

Den positive udvikling hos Solarpark har bragt mange solcelleprojekter i hus som nu venter på at blive realiseret. Derfor vil vi forstørre vores montageteam og glæder os på din ansøgning.

Du kommer til at arbejde med montage af solcelleanlæg inden for erhverv, det offentlige og private. Arbejdet kræver at du føler dig sikkert i højden, da vi tit monterer anlæg på tage i flere meters højde. Derudover skal du være indstillet på at kunne arbejde i et varierende timeantal afhængig af travlhed og får mulighed til at afspadsere dit overarbejde.

  • Hvor: Løgumkloster

Service og specialviden bliver en større del af vores forretning og vi har derfor brug din hjælp. Din opgave bliver at hjælpe både kunder, eksterne partnere og kolleger med at sætte anlæg i drift, opsætte netværk og overvågning, fejlsøge m.m.

Du er sandsynligvis elektriker, er stærk inden for netværk og vil gerne specialisere dig. Her er muligheden. Derudover forventes du at være god til at tilegne dig viden som du gerne deler med kollegerne. Vi forventer ikke at du er specialist ved ansættelsen, men du skal have evnen og lysten til at blive det.

Du vil starte med at deltage i montageopgaver, så du bliver bekendt med solcellemontager og vil løbende overtage ansvarsområder såvel fagligt som udførende.

Afhængig af profilen kan du selv være med til at udvikle området og dine egne opgaver – herunder fordeling mellem kontorarbejde og opgaver hos kunder.

En struktureret tilgang til dine opgaver, kvalitet, kommunikation til kunderne og fokus på at få opgaverne 100% færdige er en selvfølge.

Selv om vi har haft 10 års jubilæum, så er vi drevet af en iværksætter stemning, hvor vi er åbne for, at alt kan og skal forbedres løbende.

Vores servicelager er i Løgumkloster, men for den rette profil er vi åbne for at se på mulighederne.

Vi mangler ekstra hænder på kontoret til at supportere internt – afhængig af profil er der også mulighed for mere eksterne opgaver.

Dine opgaver vil primært være support af byggeledere og sælgere med dimensionering, projektering, teknisk sparring, dokumentation og besigtigelser m.m.

Som en selvfølge arbejder du struktureret og søger at optimere vores arbejdsgange og dokumenter, så vi skaber mest mulig værdi og kvalitet for kunderne.

Afhængig af profilen er der mulighed for udvikling indenfor flere retninger, herunder større ansvar indenfor områder som service, salg, produkter, el-installation m.m.

En baggrund som el-installatør eller elektriker er en fordel, men ikke et krav, da vi afhængig af ansøgere måske skal bruge flere på kontoret.

Selv om vi har haft 10 års jubilæum, så er vi drevet af en iværksætter stemning, hvor vi er åbne for, at alt kan og skal forbedres løbende.

Hvor: Løgumkloster eller Silkeborg

Måske har du lyst til at prøve noget andet, mangler et sted hvor du kan arbejde med det du brænder for eller måske vil du gerne bidrage konkret og synligt til den grønne omstilling?

Er du lige den vi står og mangler, men bare ikke har opdaget det endnu? Så ring gerne eller send lidt om dig selv. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du vide mere om virksomheden eller har du spørgsmål til de ledige stillinger, kan du kontakte Jacob V. Engdal på 20 35 41 65 eller skrive en mail til jve@solarpark.dk.