Karriere

EN KARRIERE HOS SOLARPARK

Brænder du for vedvarende energi og vil du være med til at skabe intelligente energiløsninger?

Solarpark er vokset de senere år og det ser ud til at fortsætte.
Så drømmer du om en fremtid indenfor solenergi, håber vi at høre fra dig. Om du har det bedst på vejen, på taget eller bag skrivebordet er ikke afgørende – vi har brug for forskellighed.


Passer du ikke perfekt på de opslåede jobs, så kontakt os alligevel. Måske er det lige dig vi ikke vidste at vi manglede.

Solarpark er et dejligt sted at arbejde, da man har friheden til at komme ud med ideer og mulighed for at vokse med opgaverne. Vi er et hyggeligt, lille team med forskellige baggrunde og alder – Mieke

Ledige jobs

Vil du joine vores montageteam for at levere fremtidens solcelleløsninger?

Den positive udvikling hos Solarpark har bragt mange solcelleprojekter i hus som nu venter på at blive realiseret. Derfor vil vi forstørre vores montageteam og glæder os på din ansøgning.

Du kommer til at arbejde med montage af solcelleanlæg inden for erhverv, det offentlige og private. Arbejdet kræver at du føler dig sikkert i højden, da vi tit monterer anlæg på tage i flere meters højde. Derudover skal du være indstillet på at kunne arbejde i et varierende timeantal afhængig af travlhed og får mulighed til at afspadsere dit overarbejde.

  • Hvor: Løgumkloster

Måske har du lyst til at prøve noget andet, mangler et sted hvor du kan arbejde med det du brænder for eller måske vil du gerne bidrage konkret og synligt til den grønne omstilling?

Er du lige den vi står og mangler, men bare ikke har opdaget det endnu? Så ring gerne eller send lidt om dig selv. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du vide mere om virksomheden eller har du spørgsmål til de ledige stillinger, kan du kontakte Jacob V. Engdal på 20 35 41 65 eller skrive en mail til jve@solarpark.dk.